Transport


CopenhagenCard:
http://www.copenhagencard.dk/?ld=0&currency=dkk

City Pass:
http://www.citypass.dk/da/

TAXA tlf: 27 27 27 27 – Se mere her. Bestil online eller hent deres app.

Bus
Bus nr. 5C kører fra både Rådhuspladsen og Hovedbanegården næsten hjem til os. Stå af ved stoppested: “Smyrnavej” og fortsæt i bussens kørselsretning. Første vej på højre hånd er Ingolfs Allé.
Det er også Bus nr. 5C, der kører fra lufthavnen og næsten hjem til os. Stå af ved stoppested: “Smyrnavej”, gå lidt tilbage og over fodgængerfeltet. Fortsæt imod bussens kørselsretning og gå forbi Gimles Allé. Næste vej på højre hånd er Ingolfs Allé.

Metro
Vi bor midt mellem de to metrolinjer på Amager. Bus 4A kører fra Sundbyvester Plads (10 minutters gang herfra) til Metrolinje 2 (Lergravsparken) og bus 34 kører til Metrolinje 1 (DR-Byen). Man kan også tage Bus 5C og skifte til Metrolinje 2 på Amagerbro Station. Derfra kan man komme til Kongens Nytorv på 6 minutter.

Bil
Hvis I kommer i egen bil er det nemt at finde en parkeringsplads her på vores stille vej og det er gratis at parkere her. Hvis I kommer sydfra ad motorvejen, skal I køre mod lufthavnen indtil det er muligt at holde mod venstre til Københavns Centrum. Efter ca. 1 kilometer følger I skiltene til højre mod Bella Centret. Fortsæt derefter lige ud, kryds over Englandsvej, og drej til venstre ad Irlandsvej. Ingolfs Allé er den fjerde vej på højre hånd efter kirken. Se også kortet her