Facebook politik

Facebook Politik

(“Vi”, “os”, “vores”), tager brugernes (“bruger”, “du”, “din”) privatliv alvorligt. Denne fortrolighedspolitik, er designet til at lade dig vide, hvilke oplysninger vi indsamler via vores Facebook App og eller Fan Page.

Vi indsamler, oplysninger i overensstemmelse, med denne fortrolighedspolitik, og denne Fortrolighedspolitik gælder kun for vores indsamling af oplysninger praksis på Facebook. Vi agter at overholde de krav, der er skitseret af Facebook som den vedrører udviklere som skitseret her https://developers.facebook.com/policy/.

Som krævet i Facebooks fortrolighedspolitik, er vi nødt til at lade dig vide, at vi ikke sæger dine data, men hvis vi er erhvervet eller sammenlagt, kan vi overføre disse data. Derudover kan du anmode om fjernelse af dine data til enhver tid ved at kontakte os via e-mail, men vi beder om, at du giver os en rimelig tid til at opfylde denne anmodning, når det er lavet.

Ved at bruge vores app og / eller side accepterer du, at du giver os ret til at bruge, kopiere, vise, distribuere, levere, gengive, og offentlig udgive indhold, som du giver os. Brugen af vores app og / eller side er også forbudt i visse lande, især dem, der har blokeret brugen af Facebook, eller hvor din brug eller vores indhold ville være forbudt.

Type af oplysninger vi indsamler automatisk fra brugere:

De oplysninger, vi indsamler, afhænger af de oplysninger, du tillade andre at se på din Facebook-profil. Men vi vil indsamle mindst følgende oplysninger om dig:
¬ Navn
¬ E-mail
¬ Køn
¬ Fødselsdag
¬ Nuværende by
¬ Dit profil billede
¬ IP-adresse
¬ BrowserType
¬ Interaktioner med vores App eller Facebook side

Typer af oplysninger Vi kan indsamle hvis du har autoriseret os til det, er:

Som vi sagde før, kan vi indsamle mere information afhængigt af om du har tilladt os at indsamle det baseret på dine brugerindstillinger. Dette omfatter:
¬ netværk
¬ venner
¬ Sider
¬ Interesser
¬ Oplysninger om, hvordan du interagerer med dine venner
¬ Profil information
¬ Opslag du har “liked”
¬ Kontakt information
¬ statusopdateringer
¬ Kalender
¬ Uanset om du er online eller ej.
¬ “check ins” også venner, som har tjekket dig i
¬ indlæg eller billeder, du er tagget i

Hvordan vi bruger dine oplysninger:

¬ Vi bruger data, som vi modtager gennem Facebooks API til at forbedre din oplevelse med os
¬ Analysere og udvikle nye produkter
¬ Vi kan bruge din Facebook-id med visse tjenester, der udnytter vores app, men kun i det omfang det er nødvendigt for at køre vores app.
¬ For at du kan bruge vores apps funktioner
¬For at skrive på din væg om din brug af vores app
¬ At give dig mulighed for at interagere med andre, der bruger vores app eller Side
¬ At fremme vores app imidlertid vil alle  specifikke informationer om dig være i en samlet anonymiseret form og eventuelle oplysninger om dig vil blive fjernet,
¬ kommunikere med dig om nye funktioner
¬ For at opdatere dig om ændringer i vores pris eller hjemmeside
¬ Bekræfte din identitet

Hvem vi deler dine oplysninger med?

App Partnere og tredjeparts udbydere: Vi kan dele dine oplysninger med tredjeparter, vi har indgået partnerskab med specielt til vores app og / eller Fan Page. Derudover kan vi hyre eksterne virksomheder eller tredjemand til at hjælpe os med at håndtere, oprette eller opretholde vores app og / eller Fan Page. Disse parter er kontraktligt forpligtet til at holde dine oplysninger fortrolige, og de vil kun have adgang til oplysninger, der er nødvendig for at udføre deres job.
Andre brugere: Hvis du har givet os tilladelse, og hvis en af funktionerne i vores app og / eller Fan Page er at give dig mulighed for at interagere med andre, du vil give os mulighed for at dele visse oplysninger med andre brugere. Men vi deler kun disse oplysninger, hvis du har givet os tilladelse, og hvis det er tilladt af Facebook. Vi kan også analysere, hvordan du interagerer med andre brugere og derefter samle disse oplysninger i en anonymiseret form for at se, hvordan du bruger vores app og / eller side.
Juridiske anvendelser: Vi kan videregive dine oplysninger, hvis det kræves af en stævning, gennem enhver juridisk proces, for at overholde lovgivning eller regler, eller ved anmodning fra enhver retshåndhævende organ. Vi kan også videregive dine oplysninger, hvis vi med rimelighed mener, det er nødvendigt for at forhindre skade eller tab, på nogen måde, for os eller nogen tredjepart.
Forretning køb eller fusion: Hvis vi er overtaget eller har solgt vores forretning kan vi overføre dine oplysninger. Du kan kontakte os i tilfæde af dette sker, hvis du har nogen bekymringer med overførsel af dine data.

Andre Oplysninger og Forsikringer:
Vi sælger ikke, overfører eller giver oplysninger om din brug af Facebook til tredjemand, medmindre det er godkendt i denne aftale.
Vi bruger rimelige sikkerhedsforanstaltninger og beskyttelse til at beskytte dine data. Vi kan have servere i forskellige jurisdiktioner, så du samtykker til overførslen af disse oplysninger fra din bopæl til vores servere.
Vi tillader ikke brugere under 13 at bruge vores app eller Fan Page og sletter alle, vi har mistanke er under denne alder.
Vi kan opdatere denne fortrolighedspolitik efter behov. Hvis vi gør det, vil vi sende en meddelelse på her af ændringerne, og når denne politik sidst blev opdateret.