Vi bor på Ingolfs Allé 21 i et attraktivt gammelt villakvarter på Amager. Vores Grundejerforening, der hedder Gimle, er stiftet i 1899 og har således for længst holdt 100-års jubilæum. Vores hus er bygget i 1910 og fylder derfor 113 år i år. Kvarteret er stille og roligt og trafikken er hovedsagelig kun kørsel af personer med ærinde her i kvarteret og er desuden reguleret af vejbump. Der er som regel ingen støj udover fuglesang i haven. Det er nemt at finde frem til Ingolfs Allé når man kommer ad motorvejen syd for København. Her er et kort, der viser hvordan man kører fra motorvejen og her er et kort, der viser Ingolfs Alle og de nærmeste gader. Du kan også se under menuen, Kontakt. Man kan selvfølgelig også komme til Ingolfs Alle med bus, tog og fly. I kan se mere om, transportmuligheder, her.

PARKERING PÅ INGOLFS Allé ER GRATIS

TÆT PÅ SHOPPING

Ingolfs Allé er en sidevej til Amagerbrogade, der er en af Danmarks længste forretningsgader med et væld af, forskellige butikker, kiosker og restauranter. Bus 5C, der holder 3 minutters gang herfra, kører til Rådhuspladsen og Strøget på 25 minutter. Bus 5C kører også til Metroen, der fører videre til Danmarks største butikscenter Fields med over 150 forskellige butikker og restauranter. Man kan også tage bilen til Fields, det tager højst 10 minutter og, parkeringen, er billig.

TÆT PÅ KULTUREN

Bus nr. 5C kører også til Amagerbro Metrostation, hvorfra det tager 6 minutter at komme til Kongens Nytorv til Det Kongelige Teater og Det nye Skuespilhus. Se mere om, Metroen, her. I kan komme til, Operaen, med offentlig transport på 30 minutter. Det tager 15 minutter med bil og der er gratis parkering, hvis I kommer i god tid. DR’s Koncertsal, ligger indenfor gåafstand, ca. 20 minutter, men I kan også tage Bus og Metro, det tager også ca. 20 minutter., Arken Museum for Moderne Kunst, i Ishøj kan nås i bil på 25 minutter, mens det tager lidt længere at komme til, Louisiana, i Nordsjælland.