Privatlivspolitik

Deklaration af Bed & Breakfast Hos Hanne Bach’s brug af cookies.
Formål med brug af cookies på websitet.

Teknisk funktionalitet:

Intern: 1.parts cookies: Ja  
Ekstern: 3.parts cookies: Ja. Trafikmåling:
Intern: 1.parts cookies: Nej  
3.parts cookies: Ja. Annonceafvikling:
Intern: 1.parts cookies: Nej  
3.parts cookies: Nej. Adfærdsbaseret individuelt målrettet annoncering:
1.parts cookies: Nej  
3.parts cookies: Nej.

1. Ejeroplysninger.
Dette website udbydes af:
Grabahea Publishing
Ingolfs Allé 21,
2300 København S.
Telefon: 41 10 96 95
Email: Kontakt Grabahea Publishing
legal@grabaheapublishing.com
CVR: 32099655

2. Cookies.
Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

2.1 Så lang tid opbevares cookies.
Cookies sletter sig selv efter efter udløbet af en session, dvs. 30 minutter efter sidst læste side, og fsa. 3. parts cookies et vist antal måneder (kan variere). En ny tidsperiode påbegyndes ved hvert nyt besøg.

2.2 Sådan sletter du cookies.
Se indstillinger i din browser, hvor du kan slette alle cookies.

2.3 Sådan undgår jeg cookies.
Hvis du ikke ønsker at modtage cookies kan du blokere dem. Se indstillinger i din browser.

2.4 Hvad cookies bruges til på vores website.
Cookies anvendes  til at føre statistik over  antallet af brugere, give en bedre brugeroplevelse og sørge for, at alt på siden virker korrekt. Sessions cookies anvendes teknisk til at holde styr på processen ved f.eks. tilmelding til konferencer eller oprettelse af en brugerprofil.

2.5 AWstats (trafikmåling).
Bed & Breakfast Hos Hanne Bach’s website bruger AWstats  til at måle trafikken på websitet. (http://awstats.sourceforge.net). Din navigation på denne hjemmeside gemmes i en trafik-log. Vi ved ikke hvem du er som person, men vi registrerer den tekniske adresse som din PC har på internettet (IP-adresse). Det vil sige, at Bed & Breakfast Hos Hanne Bach har mulighed for at se, hvilke sider af hjemmesiden der har været besøgt, hvor længe brugerne har set på dem, hvilket land brugerne kommer fra etc. Bed & Breakfast Hos Hanne Bach har ingen intentioner om at bruge disse data til andet end at finde ud af, hvilke sider der er de mest populære, og forstå hvorledes vi kan forbedre brugervenligheden af hjemmesiden.

2.6 Annoncenetværk.
Bed & Breakfast Hos Hanne Bach’s hjemmeside indgår ikke i et annoncenetværk, og der vises ikke annoncer på vores sider.

3. Brug af personoplysninger.
Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart,  og vi indsamler aldrig personoplysninger, uden at du selv har givet os disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Her indsamles oplysninger om navn, adresse, postnummer, by og e-mail.
Personoplysninger bruges til at gennemføre den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

3.1 Kontakt vedr. personoplysninger.
Hvis du ønsker adgang til de oplysninger, som er registreret om dig hos Bed & Breakfast Hos Hanne Bach, skal du rette henvendelse på telefon 41 10 96 95. Er der registreret forkerte data, eller har du andre indsigelser, kan du rette henvendelse samme sted. Du har mulighed for at få indsigt i, hvilke informationer der er registreret om dig, og du kan gøre indsigelse mod en registrering i henhold til reglerne i Persondataloven.

3.2 Beskyttelse af personoplysninger.
Ifølge persondataloven skal dine personlige oplysninger opbevares sikkert og fortroligt. Vi gemmer dine personlige oplysninger på computere med begrænset adgang, som er placeret i kontrollerede faciliteter, og vores sikkerhedsforanstaltninger kontrolleres løbende for at afgøre, om vores brugeroplysninger håndteres forsvarligt, og under stadig hensyntagen til dine rettigheder som bruger.
Vi kan dog ikke garantere 100 procent sikkerhed ved dataoverførsler via internettet. Det betyder, at der kan være en risiko for, at andre uberettiget tiltvinger sig adgang til oplysninger, når data sendes og opbevares elektronisk. Du afgiver således dine personlige oplysninger på eget ansvar.

Personoplysninger slettes eller anonymiseres løbende efterhånden som det formål, de blev indsamlet til, afsluttes.
Den hurtige udvikling af internettet betyder, at ændringer i vores behandling af personoplysninger kan blive nødvendige. Vi forbeholder os derfor ret til at opdatere og ændre nærværende retningslinjer for behandling af personoplysninger. I tilfælde af væsentlige ændringer giver vi dig besked i form af en synlig meddelelse på vores website, eller via e-mail.
I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret.
Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling.
Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke.
Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig.
Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk.
1.

4. Læs mere. 
Du kan læse mere om cookies og privatlivspolitik samt om mærkningsordningen på www.minecookies.org
Skabelon benyttet til udarbejdelse af ovenstående politik  : http://minecookies.org/skabelon-til-cookie-og-privatlivspolitik

Administration af cookies

Hvad er cookies, hvordan bruges og styres de?

Cookies er små tekstfiler, der indeholder bogstaver og tal som sættes på din computer eller anden enhed. Cookies sættes, når du besøger et websted, der bruger cookies og de kan bruges til at holde styr på hvilke sider du har besøgt, de kan hjælpe dig til at fortsætte, hvor du slap eller de kan huske dine sprogindstillinger eller andre præferencer.

Cookies er vigtige for os for de hjælper til at gøre vores online-tjenester lettere at bruge, til at følge med i hvordan vores website bruges og til at hjælpe os med at levere den bedste service til dig.

Hvis du ønsker at styre eller fjerne cookies, så kan du gøre det via indstillingerne i din web browser.

Vær opmærksom på at det kan påvirke funktionaliteten af et website, hvis du fravælger cookies. Mange af de interaktive funktioner, som websitet tilbyder, er afhængige af cookies og blokering eller sletning af cookies kan forhindre de funktioner i at virke eller reducere deres anvendelighed.

Forskellige webbrowsere kan bruge forskellige metoder til håndtering cookies. Følg vejledningen fra webbrowser producenterne nedenfor at konfigurere dine browser-indstillinger *.

Microsoft Internet Explorer (IE) cookies
Google Chrome cookies
Safari cookies
Firefox cookies

* Bemærk: Instruktionerne ovenfor er links direkte til webbrowserproducenten – Ingen former for ansvar kan gøres gældende over for os, hvis de er urigtige.

Print Friendly, PDF & Email